Comunitat Valenciana

Detingut un home a València per amenaçar un altre amb un ganivet després de discutir per l'ús de l'ascensor

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 57 anys per presumptament amenaçar un operari que treballava en el seu edifici amb un ganivet després de discutir per l'ús de l'ascensor, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat. Al detingut, de nacionalitat espanyola, se li atribueix un delicte d'amenaces.
Agent de policia a València
Agent de policia a València
JEFATUAR SUPERIOR POLICÍA COMUNITAT VALENCIANA
Agent de policia a València

Els fets van ocórrer quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats perquè es dirigiren a un edifici del districte de Centre de València, on pel que sembla una persona estava amenaçant uns veïns amb un ganivet.

Els policies van esbrinar en el lloc que quatre operaris estaven fent ús de l'ascensor, ja que estaven d'obres en un domicili, quan un home des de la planta baixa els va exigir l'elevador "a crits i de roïnes maneres".

Els treballadors li van dir que li'l manaven "a la màxima brevetat". L'home va usar l'ascensor fins al seu domicili quan un dels operaris va pujar per l'escala per a donar-li explicacions, alhora que el veí li deia que pujara, que li l'anava a "explicar". En arribar l'operari va observar com "sense mediar paraula" el veí treia de la seua cintura un ganivet "de grans dimensions".

L'operari va fugir escala a baix mentre era seguit pel presumpte autor dels fets que va fer que la resta dels treballadors, quan va arribar a la planta en la qual es trobaven hagueren d'usar una escala a manera d'escut per a protegir-se d'ell.

Els policies van localitzar la vivenda del sospitós i, després de cridar en diverses ocasions al timbre, el veí els va obrir i els agents van poder observar un ganivet de característiques similars a les descrites per les víctimes en la taula del rebedor.

Després de preguntar-li pel succeït, aquest va manifestar que havia sigut tot "una ximpleria". Els agents ho van detindre com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces i van intervenir el ganivet de 23 centímetres de fulla i onze centímetres de mànec. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento