Comunitat Valenciana

Bonig afirma que la UDEF i Hisenda "constaten" el presumpte finançament irregular del PSPV i Compromís

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat que organismes com la UDEF i l'Agència Tributària, "que són poc sospitosos", estan "constatant" el presumpte finançament irregular del PSPV i Compromís i ha destacat que "açò va ocórrer en els anys 2007, 2008", quan l'actual president de la Generalitat, Ximo Puig, "ja estava en el PSOE".
Bonig atén als mitjans
Bonig atén als mitjans
PPCV - Archivo
Bonig atén als mitjans

Així s'ha pronunciat aquest dilluns Bonig davant els mitjans de comunicació en al·lusió a la informació que publica aquest dilluns El Mundo, que indica que l'Agència Tributària ha creuat dades i comprovat el pagament de despeses electorals del PSPV en la campanya de l'any 2007 abonades per empreses a través de l'agència de publicitat de Crespo Gomar i mitjançant factures suposadament falses.

La dirigent 'popular' ha criticat que no ha vist "que ningú assumisca responsabilitats polítiques" per aquestes informacions que "no les diu el PP": "Primer ho va dir la UDEF i ara l'Agència Tributària". "Espere que el president Puig comence a assumir responsabilitats polítiques perquè açò va ocórrer en el 2007, 2008, i ells ja estaven en el PSOE. El mateix que ens deien a nosaltres", ha denunciat.

Bonig ha insistit que el presumpte finançament irregular del PSPV i Compromís "l'estan constatant organismes com la UDEF i l'Agència Tributària, que són poc sospitosos". En aquesta línia, s'ha preguntat: "O és que les sentències quan condemnen (el PP), en el cas de Gürtel a títol lucratiu, eren suficients per a justificar la moció de censura i ara què diu el senyor (Pedro) Sánchez?", al que ha agregat que veu "que Puig i (Mónica) Oltra estan amagats i no van a dir res". "Supose que Sánchez prendrà alguna mesura i exigirà una responsabilitat política", ha apuntat.

Així mateix, ha assenyalat que el PP "ja coneix el camí": "Açò comença i quan la justícia lenta comença a actuar, actua per a tots. Va actuar en el cas del PP i actuarà en el cas de Compromís i PSPV", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento