Comunitat Valenciana

Rodríguez deixa la Diputació "convençut" de la seua innocència: "Per a demostrar-la, és millor estar fora que dins"

  • El president de la Diputació de València, el socialista Jorge Rodríguez, ha anunciat aquest dilluns que deixa la presidència de la corporació provincial "convençut de la seua innocència" i de la del seu equip. "Ho faig des de la lleialtat a la ciutadania que sempre ha guiat els meus passos, segur de la meua innocència i segur que per a demostrar-la hui és millor estar fora de la institució que dins d'ella", ha manifestat.
Jorge Rodríguez en la convocatòria en la qual anuncia la seua dimissió de Diputa
Jorge Rodríguez en la convocatòria en la qual anuncia la seua dimissió de Diputa
EUROPA PRESS
Jorge Rodríguez en la convocatòria en la qual anuncia la seua dimissió de Diputa

El també alcalde d'Ontinyent s'ha pronunciat en aquests termes en una compareixença davant els mitjans de comunicació, en la qual ha estat acompanyat per treballadors de la corporació i diputats provincials del PSPV com Toni Gaspar i Pablo Seguí, després d'haver sigut detingut i posat en llibertat amb càrrecs en el marc de l''Operació Alqueria' que investiga presumptes irregularitats en la contractació de personal directiu de Divalterra, empresa pública depenent de la corporació provincial.

Abans d'atendre a la premsa, en una compareixença en la qual no ha admès preguntes, Rodríguez ha sigut victorejat i aplaudit per membres de la corporació i representants de municipis valencians al crit de: "Jorge, Jorge". En finalitzar, s'han tornat a escoltar aplaudiments i el nom de la seua localitat, "Ontinyent".

"Presente la meua dimissió convençut de la meua innocència i la del meu equip, però convençut també que la meua continuïtat al capdavant de la institució no pot contribuir hui al canvi de percepció en el qual tant hem treballat al llarg d'aquest temps. Ho faig des de la lleialtat a la ciutadania que sempre ha guiat els meus passos, segur de la meua innocència i segur que per a demostrar-la hui és millor estar fora de la institució que dins d'ella", ha assenyalat.

Rodríguez, suspès de militància pel PSOE, va ser detingut dimecres passat en un presumpte cas de malversació de cabals públics i prevaricació administrativa al maig 2018 després d'una denúncia interposada per la Fiscalia Anticorrupció de València. El jutge, que investiga presumptes irregularitats en la contractació de personal d'alta direcció en Divalterra en 2015, li va deixar en llibertat amb càrrecs després d'acollir-se al seu dret a no declarar. Les diligències estan declarades secretes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento