Comunitat Valenciana

Ricard Gallego: "Toca tornar a alçar-se amb més força, els enemics del projecte de Rodríguez ens volen tirar"

  • El cap de gabinet del president de la Diputació de València, Ricard Gallego, que va ser detingut en el marc de l'Operació Alqueria i posat en llibertat amb càrrecs dijous de vesprada, ha mostrat la seua "ràbia i impotència davant els fets viscuts" i ha assegurat: "Toca tornar a alçar-se amb més força, perquè els enemics del projecte de Jorge Rodríguez són molt poderosos i ens volen tirar, però nosaltres som més dels qui diuen i volen".

Així s'ha manifestat a través del seu Facebook en un missatge escrit després de quedar en llibertat sense mesures cautelars però investigat, com els altres cinc detinguts -entre ells el president provincial, Jorge Rodríguez-, en la causa oberta per prevaricació i malversació per irregularitats en la contractació de personal directiu de Divalterra.

"De tornada a casa no puc més que agrair a la meua gent les mostres d'afecte i suport en aquests moments tan intensos emocionalment. Podeu entendre, afig, "la ràbia i la impotència davant els fets viscuts i per certs comportaments mediàtics i polítics que, sense ser cap sorpresa, produeixen molta pena pel seu caràcter miserable i inhumà".

A més, ha assenyalat: "Però en aquests moments tampoc vull oblidar-me d'aquells amb qui he compartit unes hores tan intenses: Manuel Reguart, Xavi Simón, Jorge Cuerda, Agustina Brines i Jorge Rodríguez. Fins i tot hi ha hagut temps per al riure".

Ara, ha indicat, "toca tornar a alçar-se perquè els enemics del projecte de Jorge Rodríguez són molt poderosos i ens volen tirar. Però nosaltres som més dels qui diuen i volen i ens devem a la gent honrada, treballadora i combativa que sempre ens guia".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento