Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de València detecta una segona caravel·la portuguesa en la platja del Saler

  • La Regidoria de Platges en l'Ajuntament de València ha detectat un segon exemplar de caravel·la portuguesa en la platja del Saler, que romandrà en la jornada d'aquest dijous amb bandera groga de precaució i una blanca que adverteix de la presència de meduses.
Caravel·la portuguesa
Caravel·la portuguesa
CONSELL DE FORMENTERA - Archivo
Caravel·la portuguesa

Fins al moment, en les platges valencianes s'han localitzat tres exemplars d'aquesta espècie de medusa: un en la platja de la Malva-rosa i altres dos en la Platja del Saler.

Aquest dimecres la titular de l'àrea de platges en el consistori valencià, Pilar Soriano, va destacar que "el protocol que s'està seguint en totes les platges del Mediterrani és crear l'alerta a partir de que aparega la segona medusa".

Soriano va subratllar que la ciutadania "pot estar tranquil·la" perquè "tots els mitjans de l'Ajuntament, juntament amb els de Creu Roja, estan vigilant el mar" per a detectar si apareixen noves caravel·les portugueses en les platges del terme municipal de València i informar sobre este tema. "Actualitzarem tota la informació en la pàgina web", va afirmar l'edil.

A més, va manifestar que no pensava que hi haguera un banc de caravel·les portugueses a l'entorn de les platges de la capital valenciana i va apuntar a la possibilitat que algun exemplar s'haja acostat. "Pensem que no hi ha un banc. És possible que alguna medusa haja aparegut", va declarar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento