Comunitat Valenciana

Podem vés "greu" la detenció de Rodríguez i creu que Puig hauria de fer-li dimitir

  • El secretari general de Podem a la Comunitat Valenciana, Antonio Estañ, ha afirmat aquest dimecres que la detenció del president de la Diputació de València, el socialista Jorge Rodríguez, és "una notícia greu" i "si es confirma, i la investigació s'ha confirmat", hi ha "fets suficients per a demanar-li la dimissió" del càrrec.
Antonio Estañ
Antonio Estañ
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES
Antonio Estañ

"El més diligent i el que hauria de fer Ximo Puig és fer dimitir al president, ja que no té sentit que un president estiga detingut", ha dit en declaracions als mitjans en Les Corts després de conéixer-se la detenció de Jorge Rodríguez, entre d'altres persones, per presumptes irregularitats en contractacions en l'empresa pública Divalterra, l'antiga Imelsa.

Estañ ha subratllat que aquesta operació "té a veure amb l'empresa pública que ha sigut l'epicentre de la corrupció en tots aquests anys com és Imelsa" i ha assenyalat que, "segons sembla, pareix que a Imelsa se li va canviar el nom per a evitar eixe passat però no s'han aconseguit canviar les pràctiques".

"El que sabem és que hi ha hagut moviments estranys entre alts càrrecs tant en Imelsa com ara en Divalterra relacionats amb el PSPV. No tenim tota la informació, anem a esperar a tindre-la, però ja si que hem conegut tots eixos moviments que també els vinculen a altres processos com Crespo Gomar en el cas de Tíller", ha dit el dirigent de la formació.

Així, ha insistit que estaran "en espera" del desenvolupament dels esdeveniments, "però el que ocorre hui és molt preocupant" i esperen des de Podem "que es prenguen mesurades com més prompte millor".

A més, Estañ considera que "s'ha de fer una reflexió sobre el paper de les diputacions" i no es poden "tolerar velles pràctiques en aquests moments". "Anem a esperar a veure més dades però la detenció en si ja és preocupant", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento