Comunitat Valenciana

Podem detecta "irregularitats importants" en la votació per a triar el secretari general a València

  • S'ha constituït aquest dimarts un equip per a "esbrinar el que ha passat" i solucionar aquesta situació.
  • Asseguren que es deu a "procediments tècnics normals", que serveixen per a augmentar la seua seguretat.
  • Els aspirants són l'actual secretari general, Jaime Paulino, l'edil Berto Jaramillo, Consuelo Poveda i Vicente Ortuño.
Web de Podem
Web de Podem
PODEM
Web de Podem

Podem ha detectat "irregularitats importants" en la votació per a triar el secretari general de la formació a València i s'ha posat en marxa un equip per a realitzar una auditoria per a realitzar comprovacions i "arribar al fons de l'assumpte", segons han informat a Europa Press fonts de la Secretaria d'Organització estatal i del partit a la Comunitat Valenciana.

"S'han detectat irregularitats importants i s'ha iniciat una auditoria amb la participació de la direcció autonòmica per a arribar al fons de l'assumpte. És un procediment perfectament reglat i que garanteix la seguretat de les votacions de Podem", han indicat des de la Secretaria d'Organització, que ha destacat la coordinació a nivell estatal i autonòmic.

Des de Podem, han confirmat que s'ha constituït aquest dimarts un equip per a "esbrinar el que ha passat" i solucionar aquesta situació "com més prompte millor".

Els inscrits de Podem van votar de l'11 al 18 de juny els secretaris generals de 48 localitats, tal com va informar el partit, encara que en el cas de Sant Vicent del Raspeig (Alacant) i de València va apuntar que estava "en procés".

Aquest mateix dilluns la diputada de Podem en el Congrés Àngela Ballester assenyalava que el retard en la publicació dels resultats del procés de primàries a València es deu a "procediments tècnics normals", que serveixen per a augmentar la seua seguretat i millorar-los "tècnicament", per la qual cosa ha indicat que "en qualsevol moment" els tindran.

La diputada incidia que no hi ha hagut "cap impugnació", sinó que es tracta d'un procés tècnic "normal" que realitzen els auditors externs. "És un procés complex, València no és l'únic cas que té aquest retard. No hi ha res darrere, més enllà de qüestions tècniques que expliquen aquest retard. En qualsevol moment tindrem resposta i els resultats", va assegurar.

En les primàries de València els aspirants a liderar la formació són l'actual secretari general, Jaime Paulino, l'edil Berto Jaramillo, Consuelo Poveda i Vicente Ortuño.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento