Comunitat Valenciana

Podem, a Nadal: "La prova que no hem vingut a fer politiqueria ni menjar bocatas són totes les mesures impulsades"

  • La portaveu adjunta de Podem, Fabiola Meco, ha manifestat que "respecta" el criteri del diputat de Compromís en Les Corts Josep Nadal, qui ha acusat Podem de fer "politiqueria des de fora" i de "massa centralisme i bocata de calamars", encara que no ho comparteix. "La prova que no hem vingut a les institucions a fer politiqueria ni a menjar-nos bocatas de calamars són totes les mesures que hem impulsat des que arribàrem", ha reivindicat.
La diputada de Podem Fabiola Meco
La diputada de Podem Fabiola Meco
PODEMOS - Archivo
La diputada de Podem Fabiola Meco

Així ho ha indicat Meco en la roda de premsa posterior a la Junta de Síndics, en ser preguntada pel missatge que ha penjat Nadal en Twitter en el qual expressa la seua opinió contrària a una possible confluència d'aquesta coalició amb Podem per a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques de 2019, i afirma: "La resposta hauria de ser no. Podem és incapaç d'assumir responsabilitats de govern i prefereix fer politiqueria des de fora. D'altra banda massa centralisme i bocata de calamars".

Així mateix, ha recordat al parlamentari de la coalició tant "els àmbits de coincidència que té amb Podem i que no té amb el PSOE" com "l'altura de mires que té un partit quan decideix no entrar en un govern, malgrat estar en disponibilitat de fer-ho", i que "vetlla per l'interés de la ciutadania".

"Nosaltres vam vindre ací a defendre els interessos de la ciutadania des del primer minut i és el que anem a fer fins a final de legislatura i d'ara endavant", ha emfatitzat.

Qüestionada pels motius de la "tibant relació" ha considerat que existeixen dos factors. El primer que, al seu juí, explica "la relació amor-odi" és el fet de compartir un full de ruta que es van marcar a principis de legislatura i que va ser l'Acord del Botànic, i el segon que "en temps de campanya tots els partits se li alteren els polsos i es produeixen aquest tipus de comentaris".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento