Detinguts 6 joves per atracar dos pizzeros després d'abordar-los amb passamuntanyes i colpejar-los
Detinguts 6 joves per atracar dos pizzeros després d'abordar-los amb passamuntanyes i colpejar-los EUROPA PRESS - Archivo

Els sis joves formaven un grup, d'edats compreses entre els 17 i els 25 anys. Cinc d'ells comptaven amb antecedents policials.

El 'modus operandi' consistia a fer una comanda i esperar en la vivenda en la qual s'havia de fer l'entrega de la pizza fins a l'arribada del repartidor, on l'abordaven i el colpejaven en grup. Els autors utilitzaven caputxes i passamuntanyes per a evitar ser identificats. Els llevaven la comanda realitzada, els diners de la recaptació i els objectes personals de valor que portava el repartidor.

El primer dels assalts es va produir el dia 20 d'abril en l'avinguda de Tombatossasls quan un repartidor de pizza va ser abordat en el portal per diversos joves encaputxats. Li van sostraure una renyonera amb la recaptació de l'empresa, un telèfon mòbil i les pizzes. Un segon fet delictiu es va produir en el carrer Herrero, quan el repartidor va ser abordat i envoltat a l'eixida de l'ascensor.

Consulta aquí más noticias de Castelló.