CSIF assenyala, en un comunicat, que "la situació ha arribat fins a l'extrem que durant diversos dies d'aquest mes no ha funcionat cap dels tres ascensors. Açò ha provocat que usuaris recentment operats es veren obligats a utilitzar les escales".

L'hospital, apunten, "té huit quiròfans i en les seues instal·lacions es duen a terme unes 40 operacions diàries, la majoria de traumatologia o relacionades amb la vista".

CSIF apunta que "les fallades en els dos ascensors en funcionament resulten habituals i que en nombroses ocasions es queden aturats entre pisos amb usuaris en el seu interior". L'hospital compta amb una plantilla de 270 professionals "i centenars d'usuaris acudeixen a les seues instal·lacions per a ser operats, rebre atenció o acompanyar a pacients", lamenten des de l'entitat.

Per açò, la central sindical reclama "una revisió exhaustiva dels ascensors, tant per a evitar que resulten tan habituals les fallades en els dos que funcionen com per a arreglar el que roman avariat des de fa anys". Finalment, el sindicat destaca "els problemes que genera eixe funcionament inadequat, sobretot entre pacients majors, recentment operats o amb mobilitat reduïda".

Consulta aquí más noticias de València.