Comunitat Valenciana

Un conductor sota els efectes de les drogues atropella dos persones a Alacant mentre fugia d'un accident

  • Dos persones van resultar ferides aquest passat dijous a Alacant en un atropellament, quan un conductor que fugia d'un altre accident va perdre el control del seu vehicle en l'avinguda Periodista Rodolfo Salazar i va atropellar les víctimes. L'home, de 42 anys, va ser detingut i va donar positiu per consum de drogues, segons ha informat la Policia Local.
Entorn de l'avinguda Periodista Roberto Salazar
Entorn de l'avinguda Periodista Roberto Salazar
GOOGLE MAPS
Entorn de l'avinguda Periodista Roberto Salazar

L'atropellament es va produir sobre les 20.00 hores de la vesprada de la passada jornada en aquesta avinguda. Els dos ferits són un home de 81 anys i una dona de 67 que van ser traslladats a l'hospital.

Al marge d'aquest sinistre, la Policia ha instruït diligències i alçat atestats a dos persones per conduir influenciats per begudes alcohòliques. També ha actuat en quatre accidents de circulació amb danys materials.

Durant tota la nit del dijous, els policies han dissolt dos baralles en la ciutat, una d'elles en Juan Bautista Lafora i l'altra en Felipe Herrero Arias, i han intervingut en el robatori d'un mòbil en la Rambla de Méndez Núñez, a més de vigilància en les capçaleres de parada autobús en la plaça del Mar i la d'Espanya.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento