Comunitat Valenciana

Consum elimina les bosses de plàstic de la seua botiga online

  • Consum ha eliminat les bosses de plàstic de la seua botiga online, de manera que, a partir de demà, totes les comandes que es facen a través de la plataforma de compra electrònica s'entregaran amb bosses de paper reciclat aptes per a l'alimentació.
Borses Paper Consum
Borses Paper Consum
CONSUM
Borses Paper Consum

El nou 'packaging' està realitzat amb un 30% de paper reciclat i un 70% de paper verge FSC (Forest Stewardship Council) que acredita i garanteix que el producte prové de boscos sostenibles, detalla la cooperativa valenciana en un comunicat.

La botiga online de Consum ja dóna servei a més de 60 poblacions de l'àrea metropolitana de València i Alacant i a Barcelona, Badalona, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besós, Santa Coloma de Gramenet, Cornellà, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Joan d'Espi i Sant Feliu de Llobregat.

A més, avancen, la implantació d'aquestes borses serà gradual en les botigues físiques.

A partir del 18 de juliol estaran disponibles per als clients en 24 supermercats Consum de la província de València, Alacant i Barcelona i el seu preu és de 0,10 euros. La cooperativa té previst estendre aquest servici a tota la xarxa comercial, atenent així a una demanda dels seus socis-clients.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento