Comunitat Valenciana

Bonig diu que Rajoy "ha donat un exemple de saber eixir en política" i espera que "gaudisca" de Santa Pola

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat que l'expresident del Govern d'Espanya, Mariano Rajoy, "ha donat un exemple de saber eixir en política, que no és fàcil, i cal reconéixer-ho", i ha mostrat la seua esperança en què "gaudi de Santa Pola i de totes les inversions que va fer el PP" en la localitat.
Rajoy es reincorpora a la seua plaça de registrador de la propietat
Rajoy es reincorpora a la seua plaça de registrador de la propietat
EUROPA PRESS
Rajoy es reincorpora a la seua plaça de registrador de la propietat

Així s'ha pronunciat Bonig en declaracions als mitjans en ser preguntada sobre la reincorporació de Mariano Rajoy al seu lloc com a registrador de la propietat en aquesta localitat alacantina aquest mateix dimecres.

A la dirigent del PP valencià li pareix "fantàsticament bé" que haja tornat al seu treball anterior i ha criticat que en algun mitjà es parle de "una ganga de funcionari", davant el que ha recordat que "aprovar les oposicions de registrador requereix molta capacitat i esforç".

"Crec que que ho ha fet molt bé, tots apuntaven al fet que es mantindria en el seu escó, crec que que ha comprès que era la seua hora, que havia arribat la seua fi en política, ha fet un pas arrere, ha renunciat a tots els càrrecs, ha dit que se n'anava i amb açò és un exemple que se'n va, que hi ha vida més enllà després de la política i que torna a la seua professió", ha indicat.

A més, Bonig espera que Rajoy "gaudisca de Santa Pola i de totes les inversions que va fer el PP". "Hi ha una transformació de la Santa Pola que ell coneixia i la Santa Pola d'ara, segur que va a gaudir i manté el seu vincle amb la Comunitat Valenciana, que això és important", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento