Denuncien el metge de la noia operada d’obesitat per homicidi imprudent

Per no haver tallat l’he morràgia. El Defensor del Pacient va denunciar ahir al Jutjat d’Instrucció número 30 la mort de la jove de 19 anys el passat 11 de gener durant una intervenció de reducció d’estómac en una clínica estètica de Barcelona.La denúncia acusa al metge que la va operar d’un presumpte delicte d’homicidi per imprudència. Segons sembla, va ser incapaç de tallar l’hemorràgia que va provocar la mort de la noia, i va haver de demanar ajut a un cirurgià extern que va trigar més d’una hora en arribar.

A més, i segons la demanda, la pacient no complia els criteris per a l’intervenció perquè havia arribat a pesar 80 quilos després d’haver-se sotmès a una dieta.

A favor de l’avortament

Una concentració recolzarà demà l’avortament i denunciarà les «intimidacions i les detencions de professionals de clíniques acreditades per practicar-lo». Es fa a la plaça  Sant Jaume.

Per la seva banda, la fiscal superior de Catalunya, Teresa Compte, va demanar ahir que es protegeixi la intimitat de les dones que avorten. També va dir que donarà més resposta a les víctimes d’assetjament immobiliari, que és «una nova forma del delicte de coaccions».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento