Comunitat Valenciana

El PP crida a declarar Ábalos en la comissió d'investigació del finançament del Senat

  • El Grup Popular en el Senat ha citat per al dia 27 de juny al secretari d'Organització del PSOE i ministre de Foment, José Luis Ábalos, i al secretari d'Organització de Ciutadans, José Manuel Villegas, perquè donen explicacions dels comptes dels seus respectius partits en la comissió d'investigació dels partits polítics.
José Luis Ábalos, secretario de Organización del PSOE.
José Luis Ábalos, secretario de Organización del PSOE.
EUROPA PRESS - Archivo
José Luis Ábalos, secretario de Organización del PSOE.

Després del canvi de Govern, el PP ha fet un pas endavant cridant a declarar l'ara ministre de Foment socialista en entendre que pot donar llum sobre el suposat finançament il·legal del PSPV, federació socialista en la qual Ábalos va exercir com a sotssecretari general entre 2000 i 2004. Posteriorment, en 2012 va arribar a la Secretaria General del PSPV de la província de València, càrrec que va ocupar fins al 2017.

En el cas de Ciutadans, el PP reprèn la investigació de les seues finances després d'haver escoltat en dos ocasions el responsable de comptes, Juan Carlos Cuadrado. Villegas ha sigut cridat a declarar per a aclarir qüestions que els 'populars' entenen que no va resoldre el seu tresorer. A més, després de negar en la comissió que tinguera assumptes judicials oberts en l'estranger, es va publicar en premsa que Cuadrado va tindre un litigi al Brasil a causa d'un deute empresarial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento