Comunitat Valenciana

La flota de l''Aquarius' arribarà escalonadament a València

  • S'atendran les necessitats de manera individualitzada atenent les seues circumstàncies personals.
  • Aquest dijous s'ha celebrat una reunió en la qual ha participat Carmen Calvo, Ximo Puig i Mónica Oltra.
  • Arribaran, "segurament a la zona de creuers", amb dos o tres hores de decalatge entre cada embarcació.
Aquarius
Aquarius
MÉDICOS SIN FRONTERAS TWITTER
Aquarius

La flota de tres vaixells que transporta els més de 600 passatgers de l''Aquarius' arribarà de manera escalonada, previsiblement diumenge, al port de València perquè done temps a una recepció "respectuosa i acollidora" i una atenció física, psicològica i jurídica adequada. A més, s'atendran les necessitats de cadascun dels migrants de manera individualitzada atenent les seues circumstàncies personals.

Així ho han assenyalat la vicepresidenta del Govern i ministra de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, Carmen Calvo, i el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, després de mantindre una reunió per a coordinar l'arribada del buc 'Aquarius' al port de la capital valenciana, en la qual també ha participat la vicepresidenta, Mónica Oltra.

Segons han explicat, les naus arribaran "segurament a la zona de creuers" del recinte portuari, encara que aquesta és una decisió que correspon als tècnics, no a polítics, i ho faran amb dos o tres hores de decalatge entre cadascuna de les embarcacions.

Calvo ha assenyalat que la recepció d'aquestes persones ha de ser "respectuosa, eficient, tranquil·la i plenament solidària", i que el ministre de Foment, José Luis Ábalos, "estarà a sòl valencià atent" i seguirà de prop l'operació, però ha assenyalat que s'ha de produir sense polítics. En aquest punt, Puig ha agregat: "La sobrietat és la resposta, allò important són les persones".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento