Localitzen 378.158 peces de bijuteria falsificada valorades en 22 milions en una nau de Manises
Localitzen 378.158 peces de bijuteria falsificada valorades en 22 milions en una nau de Manises CNP

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia, els agents van trobar part del material en una sala d'exposició per a lavenda, que estava tapat per mocadors i altres peces de bijuteria"legals", i així evitar que es poguera veure a primera vista. El valor del perjuí que poguera haver causat a les empreses perjudicades superaria els 22 milions d'euros.

Durant l'escorcoll, els agents van localitzar i van intervindre unamàquina d'estampació i sublimació. La investigació es va iniciar en tindre coneixement els policies que en un establiment de la localitat valenciana de Manises s'estaria comercialitzant peces de bijuteria fina que imitarien dissenys i marques de reconegut prestigi, amb la qual cosa es podria estar vulnerarando els drets de propietat industrial.

Els agents van esbrinar que, efectivament, en eixe establiment es venien entre altres efectes, peces de bijuteria fina com ara arracades,

polseres o rellotges que imitaven a les marques conegudes.

Durant l'escorcoll policial es va localitzar a més una zona dins de l'establiment que pareixia estar preparada per a confeccionar polseres i altres peces de bijuteria, i on es van trobar diferents eines i la màquina d'estampació i sublimació, utilitzada per a la col·locació dels símbols distintius de les diferents marques.

Consulta aquí más noticias de València.