Comunitat Valenciana

Localitzen 378.158 peces de bijuteria falsificada valorades en 22 milions en una nau de Manises

  • La Policia Nacional ha localitzat 378.158 peces de bijuteria falsificada, valorades en 22 milions d'euros, en una nau de la localitat valenciana de Manises, que els agents van tardar més de 15 hores a escorcollar. L'encarregada de l'establiment, de 49 anys i nacionalitat xinesa, va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte contra la propietat industrial.
Material intervingut a la nau de Manises
Material intervingut a la nau de Manises
CNP
Material intervingut a la nau de Manises

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia, els agents van trobar part del material en una sala d'exposició per a lavenda, que estava tapat per mocadors i altres peces de bijuteria"legals", i així evitar que es poguera veure a primera vista. El valor del perjuí que poguera haver causat a les empreses perjudicades superaria els 22 milions d'euros.

Durant l'escorcoll, els agents van localitzar i van intervindre unamàquina d'estampació i sublimació. La investigació es va iniciar en tindre coneixement els policies que en un establiment de la localitat valenciana de Manises s'estaria comercialitzant peces de bijuteria fina que imitarien dissenys i marques de reconegut prestigi, amb la qual cosa es podria estar vulnerarando els drets de propietat industrial.

Els agents van esbrinar que, efectivament, en eixe establiment es venien entre altres efectes, peces de bijuteria fina com ara arracades,

polseres o rellotges que imitaven a les marques conegudes.

Durant l'escorcoll policial es va localitzar a més una zona dins de l'establiment que pareixia estar preparada per a confeccionar polseres i altres peces de bijuteria, i on es van trobar diferents eines i la màquina d'estampació i sublimació, utilitzada per a la col·locació dels símbols distintius de les diferents marques.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento