Comunitat Valenciana

Justícia reforçarà Fiscalia, Medicina Legal i traducció per a atendre els refugiats de l'Aquarius

  • La Conselleria de Justícia reforçarà els serveis de la Fiscalia, de l'Institut de Medicina Legal i de traducció per a poder atendre els més de 600 refugiats i immigrants que arribaran a València en el vaixell Aquarius i així també "protegir els seus drets", segons ha indicat aquest dimarts la titular d'aquest departament, Gabriela Bravo.

Així mateix, ha dit que hi haurà coordinació amb les oficines d'atenció a les víctimes del delicte de la Comunitat Valenciana per a determinar si entre aquests passatgers "hi ha víctimes de tràfic d'éssers humans o qualsevol altre delicte relacionats amb el tràfic de persones". Bravo ha afirmat que es pretén dur a terme "una actuació integral" i tindre "tots els recursos preparats" per a prestar l'atenció.

La responsable autonòmica s'ha pronunciat d'aquesta manera després de la reunió mantinguda amb responsables del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, de la Fiscalia de Menors, de la judicatura, del Col·legi d'Advocats de València i de l'Institut de Medicina Legal de València per a tractar les necessitats jurídiques dels refugiats i immigrants que transporta l'Aquarius.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento