Comunitat Valenciana

Rodríguez (PSPV): "Açò demostra que el PP es va portar els diners a mans plenes i va ser dopat a les eleccions"

  • El portaveu del PSPV, Jorge Rodríguez, ha assegurat aquest dilluns que la sentència del Jutjat Central penal de l'Audiència Nacional que ha condemnat a quatre anys de presó l'ex-secretari general del PP de la Comunitat Valenciana (PPCV) Ricardo Costa i ha absolt únicament l'ex-vicepresident Vicente Rambla pel finançament irregular del partit liderat aleshores per Francisco Camps en les eleccions de 2007 i 2008, demostra que "el PP el que va fer va ser portar-se els diners a mans plenes" i que va ser "dopat a les eleccions".

Així ho ha indicat el també president de la Diputació de València, qui ha lamentat que el PP "continue hipotecant la reputació de la Comunitat Valenciana".

"Aquesta sentència demostra que el PP el que va fer va ser portar-se els diners a mans plenes de la Diputació, de la Generalitat i resta d'institucions i el que ja no és una idea, sinó un fet provat és que van anar dopats a les eleccions i que els sobrecostos en l'administració tenien el sentit de finançar el propi PP", ha subratllat.

Rodríguez ha lamentat que la corrupció "no només ha costat molts disgustos i vergonyes als valencians, sinó també molts diners als ciutadans".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento