Detingut un jove per presumptes abusos sexuals a menors després de contactar per telèfon

  • La Policia Nacional ha detingut en una localitat valenciana un home de 26 anys com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual a huit menors des de fa aproximadament mes i mig. El jove contactava amb les víctimes per telèfon o missatgeria instantània, i es guanyava la seua confiança mitjançant enganys, informa la Prefectura Superior en un comunicat.
Agent de policia a València
Agent de policia a València
JEFATUAR SUPERIOR POLICÍA COMUNITAT VALENCIANA

El sospitós suposadament va realitzar tocaments en les parts íntimes a cinc dels menors, i amb un d'ells va tindre un accés carnal. Als tres restants els va proposar mantindre relacions sexuals.

La investigació va arrancar a mitjan mes de maig, en tindre coneixement la Policia que un menor de 14 anys havia rebut proposicions d'índole sexual a través de missatges mitjançant una 'app' mòbil. Els agents van esbrinar que un company de la víctima hauria facilitat el seu contacte al sospitós, així com el d'altres menors.

Després de les perquisicions, els policies van esbrinar que fins al moment hi ha huit menors afectats d'entre 13 i 15 anys, amb els quals el sospitós va contactar i als quals hauria oferit mantindre relacions sexuals.

El presumpte autor quedava amb els joves en grup o tot sol. Pel que sembla, els donava voltes amb el seu cotxe sense el coneixement ni consentiment dels seus progenitors. En altres ocasions, els pujava al seu domicili amb l'excusa de jugar virtualment i els proposava dutxar-se amb ell.

La majoria dels contactes eren per telefonades individuals o missatges, mitjançant una aplicació de missatgeria instantània. El sospitós portava un telèfon mòbil que va ser intervingut pels policies.

Una vegada identificat i localitzat, el jove va ser detingut en una localitat de València com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual a huit menors. L'arrestat compta amb antecedents policials i ja ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento