Comunitat Valenciana

Bravo creu "un gran encert" l'elecció de Delgado i Marlaska com a ministres i destaca el seu coneixement de la justícia

  • VALÈNCIA, 7 (EUROPA PRESS)
Gabriela Bravo en una imatge recent
Gabriela Bravo en una imatge recent
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES - Archivo
Gabriela Bravo en una imatge recent

La consellera de Justícia, Gabriela Bravo, ha considerat aquest dijous "un gran encert" la designació de Dolores Delgado com a ministra de Justícia i de Fernando Grande-Marlaska com a titular d'Interior i ha destacat el coneixement de la justícia que tenen tots dos.

Bravo, que ha assistit a València a la constitució de la comissió mixta de la Càtedra DeBlanc per a la detecció de delictes financers i blanqueig de capitals, s'ha pronunciat d'aquesta manera en declaracions als mitjans de comunicació preguntada per la composició del nou Govern central presidit per Pedro Sánchez.

La responsable autonòmica ha afirmat que Delgado és "una persona amb una amplíssima qualificació, preparada tècnicament i jurídicament", així com "una gran coneixedora de la situació de l'administració de justícia". Per açò, ha opinat que la nova responsable d'aquest àmbit "ho va a fer molt bé" en el seu nou càrrec, al mateix temps que li ha desitjat "molta sort". "Em pareix un gran encert", ha exposat, a més de recordar que és fiscal.

Així mateix, del nou ministre d'Interior, la consellera ha valorat que siga "una persona amb un amplíssim currículum i coneixement", procedent de "l'Audiència Nacional" i "magistrat" qui afronte "el gran repte de la direcció de tota la política que afecta la seguretat de l'Estat". "Crec que que també és un gran encert", ha afegit.

"A LA COMUNITAT VALENCIANA"

Preguntada per la possibilitat que es pense en ella com a nova fiscal general de l'Estat, Gabriela Bravo ha respost que "és normal" que el seu nom "sone" per a un lloc així després d'estar "molts anys, 28, en la carrera fiscal, ocupant responsabilitats polítiques en l'àmbit de l'administració de justícia" i havent passat pel Consell del Poder Judicial però ha destacat que la seua "responsabilitat" i el seu "projecte" estan "a la Comunitat Valenciana".

"Vaig a seguir a la Comunitat Valenciana", ha afirmat, al que ha agregat que acabarà "la legislatura ací".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento