El pilot Héctor Barberá, detingut en donar positiu en un control d'alcoholèmia

  • Se li atribueix un delicte contra la seguretat vial ja que suposadament excedia el límit de la falta administrativa.
Héctor Barberá Moto2 Pons HP 40 Team. Arxiu
Héctor Barberá Moto2 Pons HP 40 Team. Arxiu
MOTOGP.COM

El pilot de motociclisme Héctor Barberá ha sigut detingut en la matinada d'aquest dijous a València per agents de la Policia Local després d'haver-hi donat positiu en un control d'alcoholèmia en l'avinguda Balears, segons informa el diari Las Provincias.

A Barberá se li atribueix un delicte contra la seguretat vial ja que suposadament excedia el límit de la falta administrativa i serà jutjat aquest divendres, d'acord amb la mateixa informació. El pilot circulava a gran velocitat amb un cotxe d'alta gamma quan va ser sorprés en el control i sotmés a una prova d'alcoholèmia que va llançar un resultat de 0,67 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat.

Aquesta no és la primera vegada que Barberá s'enfronta a un delicte d'aquest tipus. Al gener de 2012 ja va ser sorprés en un control d'alcoholèmia quan conduïa un vehicle amb una taxa superior a la permesa i condemnat per açò. Dos anys després, al febrer de 2014, també la Policia Local de València li va tornar a detindre en un control rutinari quan conduïa un Maserati amb el carnet retirat.

En eixa ocasió va donar negatiu en el control d'alcoholèmia al que se li va sotmetre però se li va detindre, en ple centre de la ciutat, per trencament de la condemna anterior a la privació del dret a conduir.

Per un altre tipus de delictes, al maig de 213 el pilot valencià va ser condemnat després d'un juí ràpid celebrat en el Jutjat de Violència de Gènere de Jerez de la Frontera (Cadis), a sis mesos de presó, commutable per treballs socials en comptar amb antecedents.

Es va tractar d'una denúncia recíproca per violència domèstica per la qual la seua parella també va ser condemnada a cinc mesos de presó, encara que la seua pena va quedar anul·lada perquè no tenia antecedents.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento