Comunitat Valenciana

Un total de 17 restaurants de València oferiran durant 12 dies un menú centrat en el "delit" de la paella

  • Un total de 17 restaurants de València, Pinedo, el Saler i el Palmar oferiran durant 12 dies un menú de 20 euros centrat en la paella, un dels plats més reconeguts en el món i el gaudi del qual suposa "delectar-se i compartir, en majúscules" tant del menjar com de la seua elaboració i de l'ambient que ho envolta.
Presentació de la Setmana de la Paella
Presentació de la Setmana de la Paella
TURISMO VALENCIA
Presentació de la Setmana de la Paella

Del 6 al 17 de juny torna la 'Setmana de la Paella', la segona edició d'una iniciativa el protagonista de la qual és el plat valencià més reconegut internacionalment, "l'autèntica paella valenciana". A l'acte de presentació, que ha tingut lloc en el restaurant Marina Beach València, ha assistit la primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament i presidenta de Turisme València, Sandra Gómez, el president de l'Associació Wikipaella, Guillermo Navarro, i representants de les marques col·laboradores d'aquestes jornades, cerveses Amstel, Denominació d'Origen Arròs de València i Artica Publicidad.

Durant 12 dies, els comensals podran gaudir d'un menú tancat que inclou ensalada especial de la casa, paella valenciana o arròs a banda, una Amstel Oro i unes postres a un preu de 20 euros per comensal, amb un mínim de reserva per a dos persones. Alguns restaurants ofereixen, a més, un entrant de la casa que completarà un menú de 30 euros.

En aquesta edició participen els restaurants de València El Famós, Casa Carmela, El Racó de la Paella, La Herradura, Casa Ripoll, Marina Restaurante del Marina Beach, La Marítima de Veles e Vents, Ca Duart, Goya Gallery, Palace Fesol, La Cigrona, Levante Valencia i Albufera SH Valencia Palace. Tambè participen Casa Borrás (Pinedo), Casa Carmina (el Saler), El Redolí y La Sequiota del Palmar.

Dels 17 restaurants, tots distingits per Wikipaella, quatre han sigut reconeguts com 'Cullera de Fusta', el màxim guardó de l'associació per cuinar a llenya: El Famós, Casa Carmela, El Racó de la Paella i El Redolí.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento