Comunitat Valenciana

Les Corts reafirmen les seues exigències davant el Govern d'Espanya

  • En una declaració institucional, el parlament valencià recorda la vigència de les seues resolucions.
  • L'objectiu és "visibilitzar l'agenda valenciana" per a aconseguir un finançament "just" i unes inversions "dignes".
Ple de les Corts Valencianes en imatge d'arxiu
Ple de les Corts Valencianes en imatge d'arxiu
INMA CABALLER/CORTS VALENCIANES - Archivo
Ple de les Corts Valencianes en imatge d'arxiu

Les Corts han reafirmat la vigència de totes les seues resolucions que tenen per objectiu "visibilitzar l'agenda valenciana", així com reclamar al nou Govern d'Espanya que "treballe per a acabar amb la discriminació històrica" cap als valencians.

Així consta en una declaració institucional que ha llegit el president de la cambra autonòmica valenciana, Enric Morera, en la sessió plenària d'aquest dimecres que busca mantindre la vigència de l'agenda valenciana davant del nou govern de l'Estat, dirigit pel socialista Pedro Sánchez.

En la iniciativa, Les Corts recorden que al llarg de la present legislatura han reivindicat de manera unànime al Govern central un sistema de finançament "just" i unes inversions "dignes", uns acords que, assenyala el text, han congregat "amplis consensos socials incloent municipis, sindicats, empresariat, universitats, entitats socials i societat civil".

Per tot açò, acorden "reafirmar la vigència de totes les resolucions aprovades per Les Corts que tenen per objectiu visibilitzar l'agenda valenciana per un finançament just, unes inversions dignes i el reconeixement dels dèficits acumulats".

Així mateix, remetran al Govern central les declaracions institucionals i resolucions aprovades en el ple de la cambra autonòmica per a "reclamar al nou govern que treballe per a acabar amb la discriminació històrica als valencians".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento