Comunitat Valenciana

Ferri (Compromís) espera que Montero siga "sensible" amb la Comunitat i li reclama la condonació del deute històric

  • El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Fran Ferri,ha afirmat aquest dimarts que espera que la nova ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, siga "sensible" amb la Comunitat Valenciana en els temes que depenen de la seua nova cartera.
Fran Ferri en una imatge recent
Fran Ferri en una imatge recent
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES - Archivo
Fran Ferri en una imatge recent

Així, ha confiat que "permeta que hi haja un dèficit asimètric per comunitats autònomes, que treballe perquè el nou sistema de finançament es pose prompte sobre la taula" i que ajude la condonació del deute històric dels valencians.

Ferri s'ha pronunciat d'aquesta manera en els passadissos de la Cambra autonòmica, preguntat pel nomenament de la fins ara consellera d'Hisenda i Administració Pública de la Junta d'Andalusia, María Jesús Montero, com a ministra d'Hisenda en el nou Govern presidit pel socialista Pedro Sánchez i per si eixa designació és una bona notícia per als valencians en matèria de finançament autonòmic.

"Veurem si és una bona notícia per als valencians conforme aquesta senyora comence a fer coses i comence a treballar", ha plantejat el representant de Compromís, que ha agregat que espera que "aquesta dona siga sensible amb els valencians i les valencianes com no ho va ser -l'anterior ministre d'Hisenda, Cristóbal- Montoro".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento