Comunitat Valenciana

Detinguda una dona a Alacant per incendiar la seua vivenda per a cobrar l'assegurança

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant una dona a la qual s'atribueix haver incendiat la seua vivenda de manera intencionada i premeditada amb l'objectiu de cobrar l'assegurança, segons han informat fonts de la Comissaria Provincial.
Una de les habitacions afectades
Una de les habitacions afectades
CNP
Una de les habitacions afectades

Una vegada extingit l'incendi es va poder dur a terme la pertinent inspecció del lloc per part de membres de la Brigada provincial de Policia Científica, que va concloure que s'havia iniciat en tres punts diferents de la vivenda que van cremar simultàniament.

Segons els experts, aquests fets podrien haver derivat en un incendi d'alta magnitud de no haver sigut per la "ràpida intervenció" dels Bombers. Segons la Comissaria provincial, es va donar la circumstància que es va produir a primera hora del matí, quan més veïns estaven en l'interior de l'immoble on se situa la vivenda afectada.

La investigació va començar a principis del mes de maig, quan es va tindre coneixement d'un incendi succeït en una vivenda situada en el barri de Campoamor, fins a on es van desplaçar diverses unitats de bombers, així com de Policia Nacional i Local.

Els investigadors van inspeccionar el domicili on s'havia produït l'incendi i van comprovar que s'havia iniciat simultàniament en tres punts diferents de la vivenda, la qual cosa va fer suposar que havia sigut provocat.

Les perquisicions es van centrar en l'habitant de la vivenda, ja que havia sigut vista per diversos testimonis quan eixia de la vivenda moments abans que es produïra l'incendi. A més, quan es van personar els investigadors en el lloc dels fets van comprovar que aquesta persona portava en la seua bossa diferents objectes de xicoteta grandària, però de gran valor econòmic, així com la documentació de diversos membres de la seua família, la qual cosa els va fer suposar que intentava protegir tots eixos objectes de les flames que estaven cremant el seu domicili.

L'acusada va intentar fer creure que l'incendi es devia a una fallada elèctrica, la qual cosa ràpidament va ser descartat pels especialistes que, després de la pertinent anàlisi, van concloure que l'origen elèctric quedava descartat.

Després d'haver rebut el testimoniatge de diferents persones que situaven a la investigada en el lloc dels fets quan es va iniciar l'incendi, així com després de l'obtenció de diferents proves que la incriminaven, s'ha procedit a la detenció de la dona que ha quedat a la disposició del jutjat d'Instrucció número 5 d'Alacant, acusada d'un delicte d'incendi i un altre d'estafa.

La investigació ha sigut duta a terme per membres del Grup de Policia Judicial de la Comissaria de Districte Centre i la Brigada Provincial de Policia Científica de la Comissaria Provincial d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento