Comunitat Valenciana

Puig sobre la petició de diàleg de Torra a Sánchez: "Diàleg sí, però dins de la legalitat i d'una democràcia"

  • El president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha assenyalat aquest dilluns, preguntat per la petició de diàleg del president del govern català, Quim Torra, al nou cap de l'Executiu nacional, Pedro Sánchez, que aquest s'ha de donar però "dins de la legalitat" i "del que és una democràcia".
Ximo Puig en una imatge recent
Ximo Puig en una imatge recent
Europa Press - Archivo
Ximo Puig en una imatge recent

"Diàleg sí però diàleg dins de la legalitat i dins del que és una democràcia", ha afirmat el cap del Consell, que s'ha pronunciat d'aquesta manera en declaracions als mitjans de comunicació després de la reunió que ha mantingut amb l'alcalde de València, Joan Ribó.

Puig s'ha mostrat així partidari que "sempre" hi haja "diàleg" entre dos parts "mantenint la seua posició" cadascuna d'elles però en el marc de "la legalitat". En eixa línia, ha defès la possibilitat d'"interlocutor i parlar" i ha assegurat que el nou president del Govern d'Espanya "ha sigut molt clar respecte a aquesta qüestió".

"Per descomptat que cal dialogar. Com anem a trobar punts d'acord si no dialoguem", ha plantejat el responsable autonòmic, que ha exposat que "dialogar és parlar des de posicions que no sempre coincideixen". Ha precisat que no fer-ho porta a "establir monòlegs successius" i a viure "en una qualitat democràtica sota mínims".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento