Comunitat Valenciana

La Policia sorprèn un presumpte maltractador quan tenia la seua parella acorralada contra la paret a València

  • Agents de la Policia Local de València han detingut un home de 30 anys com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere contra la seua parella, després de sorprendre-li quan suposadament tenia la seua víctima acorralada contra la paret després d'haver-la agredit i insultat.
Agents de la Policia Local de València en imatge d'arxiu
Agents de la Policia Local de València en imatge d'arxiu
POLICÍA LOCAL TWITTER - Archivo
Agents de la Policia Local de València en imatge d'arxiu

Segons ha informat la Policia Local en un comunicat, els fets es van produir sobre les 22.30 hores de diumenge quan diverses testimonis van cridar la Sala del 092 per a requerir la presència dels agents perquè un home estava agredint i insultant una dona en els voltants de l'edifici Veles e Vents de la Marina de València.

Els agents es van traslladar ràpidament al lloc dels fets i en arribar es van trobar amb la víctima acorralada contra la paret pel seu presumpte agressor, que estava suposadament amenaçant-la.

Una de les agents es va entrevistar amb la víctima i la va traslladar immediatament a un centre de salut pròxim, on la dona li va explicar a la Policia que l'agressor havia començat a insultar-la, a tirar-li del pèl i a donar-li espentes, un relat que van confirmar les testimonis presents en el lloc dels fets. L'home va ser detingut i traslladat a la Inspecció Central de Guàrdia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento