L'Ajuntament de València demana millor freqüència per a FGV i pressupost al Govern per al transport metropolità
L'Ajuntament de València demana millor freqüència per a FGV i pressupost al Govern per al transport metropolità Europa Press - Archivo

La mesura s'ha adoptat a partir de la moció presentada per l'equip de govern que presideix Joan Ribó i que conformen Compromís, PSPV i València en Comú, atenent la reivindicació de més de 30 entitats veïnals i altres consistoris valencians.

L'executiu local considera que amb eixa millora del servei s'estimularia la substitució dels vehicles privats que provoquen

problemes en els accessos a la ciutat pels trens d'FGV, com ha apuntat el primer edil durant la defensa de la moció. Ribó ha reclamat també al Govern central inversions per a la mobilitat en l'àrea metropolitana de València.

Joan Ribó ha considerat també necessari que l'administració central complisca les "promeses" per a millorar els serveis del transport de rodalies a València. Ha comentat que tot afecta el transport metropolità i, en conseqüència, la capital valenciana i els pobles d'al voltant, per la qual cosa ha defès la reivindicació que alcaldes d'aquest entorn van fer a Madrid per a reclamar 38 milions d'euros per a l'Autoritat del Transport Metropolità de València.

Consulta aquí más noticias de València.