Tangana, Bob Moses i Los Punsetes, entre les noves confirmacions que tanquen el cartell del FIB
Tangana, Bob Moses i Los Punsetes, entre les noves confirmacions que tanquen el cartell del FIB JAVIER RUIZ - Archivo

A només set setmanes perquè els primers artistes es pugen als escenaris del festival, que se celebrarà del 19 al 22 de juliol, els responsables del FIB han anunciat també el cartell per escenaris.

Així, The Killers, Liam Gallagher, Travis Scott, Pet Shop Boys, Two Door Cinema Club i Justice seran alguns dels "millors directes" que podràs veure en l'Escenari Las Palmas.

L'Escenari Visa portarà una "lluenta" mescla de noms mítics com Belle & Sebastian o The Charlatans i noves estreles com Rag'n'Bone Man, Wolf Alice, Dorian o Giggs.

Un any més, el South Beach Danse Stage serà l'eix del millor en electrònica, house, techno, hip-hop i altres estils ballables. Princess Nokia, Tommy Cash i Sofi Tukker seran alguns dels responsables que ballem. Però també els seran els dj de la South Beach Pool Party durant els quatre dies de festa.

Finalment, en el Radio 3 FIB Club es tornarà a fer equip amb grans clubs com Razzmatazz (Barcelona) i Ochoymedio (Madrid) per a oferir nous i excitants artistes entre els quals estan Pale Waves, The Parrots, Rusos Blancos, Zoé o La Plata, entre d'altres.

Consulta aquí más noticias de Castelló.