Comunitat Valenciana

El PSPV respon Bonig que Rajoy ha sigut qui ha "donat l'estocada als valencians aquests cinc anys"

  • El sotssecretari general i portaveu del PSPV en Les Corts, Manolo Mata, ha respost la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, que qui ha donat "l'estocada als valencians durant aquests últims cinc anys ha sigut Mariano Rajoy" perquè "tot el que és alié a les polítiques de la Generalitat i venia del Govern central ha sigut un pique permanent".
Manolo Mata
Manolo Mata
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES
Manolo Mata

En un comunicat, ha assenyalat que durant el govern de Rajoy els valencians no tenen "millor finançament, ni un sistema clar, ni arriben les inversions que mereixen, ni s'ha resolt el problema de l'aigua", per la qual cosa ha lamentat que Bonig seguisca defenent les polítiques del Govern del PP, "condemnat pel cas Gürtel, i prioritzant els interessos partidistes al dels valencians".

Mata ha assenyalat sobre la moció de censura presentada pel PSOE que es tracta de l'"únic pacte que hui està sobre la taula", per "dignitat" i "responsabilitat". "Necessitem tindre un president del govern que no siga presoner d'altres condemnats com Bárcenas i del que puga revelar per si la seua dona entra o no a la presó", ha apuntat.

El portaveu socialista ha recordat que ara són els 350 diputats els que hauran de decidir amb el seu vot si volen que seguisca governant Mariano Rajoy: "Que vote qui vullga Pedro Sánchez perquè és una votació de dignitat i higiene democràtica de la qual pot eixir un govern que ens salve del deteriorament institucional en què hem caigut".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento