Comunitat Valenciana

Condemnat a un any de presó un home que va mossegar en la cara la seua exparella quan ella va rebutjar un bes

  • La Secció Primera de l'Audiència Provincial d'Alacant ha confirmat una pena d'un any de presó dictada pel Jutjat penal número 2 de Benidorm per a un home que va intentar besar la seua exparella i, davant el rebuig d'ella, li va mossegar la cara, li va estirar del pèl i la va tirar al sòl.

El tribunal rebutja així el recurs presentat pel condemnat, que tenia 33 anys quan va cometre els fets, davant la sentència del penal, que li considera culpable d'un delicte de lesions agreujades, li imposa una indemnització de 400 euros i la prohibició d'acostar-se i comunicar-se amb la víctima, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Els fets es van produir al novembre de 2015 en una plaça propera a l'Ajuntament de Benidorm, quan el condemnat, que no podia acostar-se a la dona en virtut d'una mesura cautelar dictada per un Jutjat de la Vila Joiosa va agredir la seua excompanya sentimental davant dels seus fills, menors d'edat.

L'home va presentar recurs a la sentència condemnatòria del jutjat penal al·legant que hi havia hagut un error en la valoració de la prova i que en el moment dels fets es trobava sota els efectes d'alcohol.

No obstant açò, l'Audiència desestima el recurs en considerar que el raonament efectuat per la jutgessa d'instància va ser "correcte", que no hi ha dubte sobre la comissió del fet punible ni sobre la participació en ell de l'acusat i no s'han adjuntant nous elements de prova ni dades.

A més, subratlla que "no basta el consum de begudes alcohòliques o substancies estupefaents perquè s'entenga sempre disminuïda la imputabilidad i la responsabilitat penal del subjecte".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento