Comunitat Valenciana

Els finalistes als Max brinden pels èxits en els premis i l'"excel·lent salut" del teatre valencià

  • Els finalistes valencians als Premis Max 2018 -els guanyadors dels quals es coneixeran el pròxim 18 de juny en la gala que tindrà lloc en Cartuja Center CITE de Sevilla- s'han reunit aquest dilluns en la Sala SGAE Centre Cultural de València per a realitzar "un brindis" pels seus èxits en aquests guardons i per "la bona salut" de l'escena de la Comunitat Valenciana.
Finalistes amb segell valencià als Max
Finalistes amb segell valencià als Max
FUNDACIÓN SGAE
Finalistes amb segell valencià als Max

L'acte ha sigut convocat pel Consell Territorial de l'SGAE de la Comunitat Valenciana que, en to informal, ha volgut dur a terme una celebració de les arts escèniques valencianes, perquè "arribar fins a ací és ja un èxit".

"Ser finalistes en els Max és un reconeixement molt important i tindre punts valencians entre els finalistes és, sens dubte, un reflex de l'excel·lent salut de la nostra escena", ha assegurat el president del Consell Territorial valencià de l'SGAE, Pep Llopis. En eixa línia, el dramaturg Juan Luis Mira, encarregat de conduir l'acte, ha asseverat que "ser finalista en els Max és ja tot un premi i, en general, permet que alguns muntatges puguen ser rellançats o aconseguir més representacions".

Les arts escèniques de la Comunitat Valenciana estan presents en la majoria de les 19 categories a concurs d'aquesta 21 edició dels Premis Max. Així, per exemple, en la d'Espectacle Musical o Líric figura l'obra 'Tic-Tac', dirigida per Carles Alberola i produïda per la Diputació de València i l'Institut Valencià de Cultura (IVC).

També han estat presents Noèlia Pérez i Josep Zapater, que competeixen com a finalistes en la categoria de Composició Musical per a Espectacle Escènic pel seu treball en 'Tic-Tac'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento