Comunitat Valenciana

Fiscalia Anticorrupció demana presó incondicional i sense fiança per a Zaplana

  • Fiscalia Anticorrupció ha sol·licitat al Jutjat d'Instrucció número 8 de València que acorde presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'expresident de la Generalitat i exministre de Treball, Eduardo Zaplana, detingut en l''Operació Erial', segons ha informat el ministeri públic.
Eduardo Zaplana en imatge d'arxiu
Eduardo Zaplana en imatge d'arxiu
Europa Press
Eduardo Zaplana en imatge d'arxiu

Zaplana ha passat aquest dijous a disposició judicial, després de ser detingut dimarts per presumptes delictes de blanqueig, malversació i prevaricació.

Els advocats que representen qui va ser cap del Consell valencià van sol·licitar la seua posada en llibertat al jutjat d'Instrucció 8 de València a causa de la leucèmia que pateix des de fa uns anys. No obstant açò, la Fiscalia Anticorrupció ja va informar de la seua intenció d'oposar-se a la sol·licitud.

La Fiscalia Anticorrupció i la Guàrdia Civil rastregen el cobrament d'uns deu milions d'euros en comissions il·legals rebudes per l'adjudicació de contractes públics relatius a la concessió de les ITV i el pla eòlic, durant l'etapa d'Eduardo Zaplana al capdavant de la Generalitat Valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento