Comunitat Valenciana

Editors celebraran a Benidorm els deu anys de Low Festival

  • El Low Festival ha anunciat la incorporació al cartell de la seua edició del 2018, que se celebrarà a Benidorm del 27 al 29 de juliol, de la banda britànica Editors, "una de les més estimades per l'organització i el públic".

A només dos mesos de celebrar una dècada, Low Festival continua desgranant el cartell de l'edició 2018 en la qual figuren noms com The Chemical Brothers, Phoenix o Biffy Clyro.

Editors, la banda liderada per Tom Smith, va xafar per última vegada Benidorm el 2014, amb un concert "absolutament electrizant que va quedar en la retina de molts com un dels millors directes de la història del festival".

Era, per tant, "absolutament necessari que la banda de Birmingham estiguera present i demostrara el poder del seu rock amb tints post-punk en aquesta edició", consideren els responsables de la trobada.

Editors arriben a Low Festival amb un disc recentment publicat davall del braç, 'Violence', que es va publicar fa un parell de mesos. És el seu sisé àlbum d'estudi i el que, segons el notable que li va atorgar l'NME el passat mes de març, els ha retornat al seu millor estat de forma.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento