Comunitat Valenciana

Detingut a Elda per transportar 125 quilos d'haixix en un camió amb destinació a França

  • La Policia Nacional ha detingut a Elda (Alacant) al conductor d'un camió en el qual presumptament transportava 125 quilos d'haixix amb destinació a França. L'arrest de l'home, de 40 anys, es va produir aquest passat dimarts i la droga tindria un valor en el mercat de 200.000 euros.
Els fardolls localitzats
Els fardolls localitzats
CNP
Els fardolls localitzats

La detenció la va practicar la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana, de patrulla per una zona freqüentada per toxicòmans d'Elda. Els agents van veure que el camió eixia en zig-zag, per la qual cosa li van donar l'alt i van registrar l'habitacle de la cabina fins a trobar els fardoll sota uns llençols.

El sospitós va manifestar als policies que venia de comprar cocaïna, i els va entregar voluntàriament la droga amb la intenció d'evitar el registre del camió, encara que no ho va aconseguir. En l'interior hi havia un total de 125 quilos d'haixix, droga que en el mercat podria aconseguir un valor de 200.000 euros.

Després de les perquisicions, la Policia va comprovar que l'home tenia encomanada la missió d'arreplegar la droga en el barri de La Tafalera d'Elda i transportar-la fins a França. L'organització esperava l'haixix per a subministrar-ho en la localitat francesa de Perpinyà.

Per tot açò, l'arrestat va passar a la disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia d'Elda, per un presumpte delicte contra la salut pública.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento