Comunitat Valenciana

Ximo Puig anuncia que la Generalitat Valenciana es personarà en la causa d'Erial després de la detenció de Zaplana

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat aquest dimecres que la institució que presideix es personarà en la causa oberta arran de l'operació Erial, en la qual va ser detingut aquest dimarts l'expresident Eduardo Zaplana per un possible delicte de blanqueig, desviament de fons i malversació.
Ximo Puig atén als mediso de comunicació
Ximo Puig atén als mediso de comunicació
@GENERALITAT
Ximo Puig atén als mediso de comunicació

A preguntes dels periodistes als corredors del Senat, Puig ha confirmat que la Generalitat se'n va a personar perquè, ha explicat, "ha de recuperar els diners que hagen pogut ser sostrets".

El dirigent socialista ha lamentat l'"impacte negatiu" que suposa la detenció de Zaplana para tota la comunitat que, al seu juí, estava eixint d'una "travessia" vinculada a 20 anys de "corrupció sistémica" del PP.

Sobre les informacions que apunten a una col·laboració en els últims temps de Zaplana amb Ciutadans, el president valencià ha retret expressivament el PP. "És d'aurora boreal", ha assenyalat, apuntant que és "evident" que el responsable polític és el PP.

"Va ser el PP qui durant 20 anys ha denigrat la Comunitat Valenciana i estem farts i indignats amb el PP, no pot continuar sense assumir les responsabilitats", ha recalcat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento