Comunitat Valenciana

Oltra, sobre la detenció de Zaplana: "A la Comunitat es va instal·lar la corrupció per part del PP en les institucions"

  • La vicepresidenta del Govern valencià, Mónica Oltra, ha destacat aquest dimarts, després de la detenció de l'expresident de la Generalitat i exministre d'Ocupació, Eduardo Zaplana, que "de quatre presidents del PP que ha tingut" la Comunitat Valenciana "tres estan imputats" i ha dit que aquesta és una circumstància que "evidencia que ací es va instal·lar la corrupció per part del PP en totes les institucions".
La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra.
La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra.
Europa Press - Archivo
La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra.

La també membre i portaveu de la coalició Compromís s'ha pronunciat d'aquesta manera després de la detenció de Zaplana per part de la Guàrdia Civil, en el marc de la 'operació Erial' i per un presumpte delicte de blanqueig de capitals.

"De quatre presidents del Partit Popular que ha tingut aquesta comunitat, tres estan imputats. Açò el que evidencia és que ací es va instal·lar la corrupció per part del PP en totes les institucions de manera sistemàtica i sistèmica i a més des que van començar a governar", ha assenyalat Oltra.

La responsable autonòmica ha agregat que també s'"evidencia que deixar que el PP seguisca governant, per exemple en el Govern d'Espanya, és exposar-se al fet que seguisca instal·lada la corrupció".

Després d'açò, Mónica Oltra ha ressaltat que "afortunadament, a la Comunitat Valenciana, en 2015 els ciutadans van decidir desallotjar la corrupció de les seues institucions", al mateix temps que ha manifestat que "eixe és el camí per a poder regenerar i aplicar polítiques de transparència i per a poder previndre la corrupció".

Igualment, la vicepresidenta de Consell ha apuntat que "sobretot" eixe és el camí perquè "els diners públics servisquen per a engegar polítiques de sanitat, d'educació i d'ajuda a la dependència". Ha afirmat que això "és per al que han de servir els diners públics i no perquè un partit es perpetue en el poder o s'enriquisquen els seus membres".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento