Comunitat Valenciana

Moragues demana deixar treballar la Guàrdia Civil en l'operació de detenció de Zaplana davant la "informació sensible"

  • El delegat del Govern d'Espanya a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha apel·lat a la prudència en el marc de la detenció de l'expresident de la Generalitat i exministre d'Ocupació, Eduardo Zaplana, i ha demanat "ser molt discret" i "deixar treballar la Guàrdia Civil en aquest cas", doncs "és informació sensible i hi ha secret sumarial".
El delegat, en la seua visita a una ruta cicilista segura a Artana
El delegat, en la seua visita a una ruta cicilista segura a Artana
DELEGACIÓN
El delegat, en la seua visita a una ruta cicilista segura a Artana

Moragues ha explicat a mitat del matí, a preguntes dels periodistes a Artana (Castelló), que "des de primera hora" d'aquest dimarts es duu a terme aquest operatiu de la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil, en la qual ha sigut detingut Zaplana pels delictes de blanqueig de capitals, malversació i prevaricació, al costat d'altres cinc persones. L'operació continua oberta i hi ha en marxa diversos registres.

"És informació sensible, hi ha secret sumarial i cal deixar treballar la Guàrdia Civil en aquest cas", ha recalcat el delegat, per a subratllar que els registres i detencions segueixen "en marxa" i cal esperar a veure com es desenvolupen i finalitzen.

Ha defès així la importància de "ser molt discret" fins al terme del dispositiu, perquè els agents "facen les actuacions que tenien planificades". I ha reiterat que es tracta d'investigacions que realitza la pròpia UCO en un procés judicial". "Anem a veure com es desenvolupa", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento