Comunitat Valenciana

Intervenen 400 pastilles contra la disfunció eréctil i 65 dosi de cocaïna en un bar a Benidorm

  • Agents de la Policia Nacional ha desmantellat un punt negre de venda de droga a Benidorm (Alacant), situat en un bar del centre de la localitat, on han intervingut 64 dosi de cocaïna preparada per a la seua venda i 400 pastilles contra la disfunció eréctil.
Material intervingut per la Policia en el bar
Material intervingut per la Policia en el bar
CNP
Material intervingut per la Policia en el bar

En l'operació hi ha quatre detinguts que regentaven l'establiment en el qual emmagatzemaven i distribuïen la droga, segons ha informat la Comissaria.

Els agents van tindre coneixement que possiblement s'estava traficant amb drogues des d'eixe bar i, per açò, es va disposar un dispositiu per a dur a terme una inspecció en l'establiment i comprovar si realment s'estava subministrant cocaïna.

A més, es va sol·licitar la col·laboració de la Unitat Adscrita de la Policia Nacional a la Comunitat Valenciana a fi de comprovar en matèria administrativa qualsevol activitat il·legal que poguera estar duent-se a terme per l'organització.

Així, la vesprada del passat dia 18 es va executar l'operació. Un equip de la Unitat de Prevenció i Reacció de la Comissaria de Benidorm, al costat d'una patrulla de la Unitat Adscrita, va irrompre de manera sorprenent en l'establiment i van sorprendre tant els propietaris com els clients del local en possessió de cocaïna.

La Policia va practicar un registre del local i va confiscar 64 dosi de cocaïna perfectament separades i disposades per a la seua venda directa al consumidor, prop de 6.000 euros en efectiu, diversos terminals mòbils i aproximadament 400 pastilles per a tractar la disfunció eréctil.

L'establiment disposava d'un finestral que donava directament a la via pública. En ocasions, els clients ni si vullga havien d'entrar a establiment per a adquirir la droga, ja que l'organització li la subministrava des de la finestra.

Els detinguts, tres homes i una dona amb edats entre els 32 i 51 anys, procedents de República Txeca, el Regne Unit, Països Baixos i Espanya, van ser posats a la disposició de l'autoritat judicial per la seua presumpta participació en un delicte contra la salut pública.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento