Comunitat Valenciana

Florida Universitària impartirà el curs que vé un Grau Oficial en Videojocs i Experiències Interactives

  • Florida Universitària ampliarà la seua oferta acadèmica per al curs que vé amb dos nous graus universitaris: el Grau Oficial en Videojocs i Experiències Interactives -"la primera titulació que ofereix aquests continguts específics a la Comunitat Valenciana", destaquen- i la doble titulació de Turisme més ADE.
Florida Universitària
Florida Universitària
FLORIDA UNIVERSITARIA
Florida Universitària

A més, l'entitat educativa ha incrementat les titulacions de la seua Business School, amb set postgraus d'alta direcció i gestió empresarial, destinats a professionals en actiu que desitgen millorar el seu perfil, adaptar-ho a la revolució tecnològica i potenciar el rol dins de l'empresa. En aquesta línia, ajustarà l'itinerari acadèmic del seu Grau en ADE nocturn per a oferir més flexibilitat a l'alumnat.

Entre les novetats del pròxim curs, el centre impartirà el Grau Oficial en Videojocs i Experiències Interactives, la primera titulació que ofereix aquests continguts específics a la Comunitat Valenciana. La nova oferta acadèmica, adscrita a la Universitat Politècnica de València (UPV), representa una revolució en els estudis universitaris.

Amb un enfocament "radicalment creatiu, multidisciplinari i orientat al món real", aquest grau oficial ofereix noves oportunitats laborals entorn del dinàmic sector dels videojocs, les experiències interactives, els jocs seriosos i la realitat virtual i augmentada. El centre universitari formarà professionals capaços d'entrar en la indústria dels videojocs, però també aconseguirà incorporar al mercat als perfils més demandats: professionals experts en realitat virtual, innovació tecnològica i experiències interactives, explica la Florida a través d'un comunicat.

Una altra de les novetats del curs 2018/2019 serà el doble Grau de Turisme + ADE (TADE), per a aconseguir perfils professionals altament qualificats en un dels sectors que genera prop del 14% del PIB de la Comunitat Valenciana. Aquesta doble titulació oficial, adscrita a la Universitat de València, s'afig a la completa oferta de graus universitaris, postgraus i cicles formatius.

Així mateix, el pròxim curs Florida Universitària comptarà amb una renovada oferta de postgraus en la Business School, un projecte de formació contínua per a professionals en actiu i recentment egressats amb un elevat nivell d'especialització en aspectes clau de la gestió de l'empresa, com la transformació digital, l'MBA i el lideratge.

En l'àmbit de l'empresa, la Business School afig a la seua oferta actual, un MBA Executive, un Màster Professional en Consultoria, el Màster ADECCO en Direcció de RRHH, Programa d'Alta Direcció d'empreses i un nou Programa d'Alta Direcció comercial. La transformació digital en l'empresa és una de les àrees que aborda el nou programa formatiu de la Business School amb el Màster en Màrqueting i Estratègia Digital i la Certificació HAINA (HUAWEI Authorized Information and Network Academy).

ADE NOCTURN

Florida Universitària és l'únic centre de la Comunitat Valenciana que ofereix entre les seues titulacions el Grau Oficial en ADE nocturn, una titulació amb elevada demanda que permet els professionals intensificar els seus coneixements de direcció i gestió, aconseguint un perfil multidisciplinari, amb una gran polivalència, capacitat analítica i orientació a resultats, així com una visió estratègica, proactivitat i adaptació al canvi.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento