Comunitat Valenciana

Bonig diu que li "dol" l'entrada a la presó de Milagrosa Martínez però que les sentències es "compleixen"

  • La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha assegurat que "en el personal" li "dol" l'entrada a la presó de l'exconsellera de Turisme i expresidenta 'popular' dels Corts, Milagrosa Martínez, després de la sentència ferma que la condemna a 9 anys de presó per arreglar contractes de la Conselleria, dins de la trama Gürtel, per a la fira Fitur entre els anys 2005 i 2009.
Bonig atén als mig
Bonig atén als mig
PPCV
Bonig atén als mig

"En el personal, crega'm que em dol; però és una sentència judicial ferma, i les sentències s'executen i es compleixen", ha afirmat a preguntes dels mitjans aquest divendres a Alacant, abans d'assistir als actes pel 174 aniversari de la fundació de la Guàrdia Civil. Així mateix, ha agregat: "Desitjar-li en el personal tot el millor".

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha dictat aquesta setmana diverses providències en les quals cita l'exconsellera i la resta de condemnats que es troben en llibertat pel cas Fitur perquè compareguen en la sala el pròxim 23 de maig amb la finalitat de comunicar-los la seua obligació d'ingressar en la presó l'endemà.

En este sentit, la defensa de Miraculosa Martínez ha indicat que ingressarà en el Centre Penitenciari Alacant II, de Villena, el pròxim 24 de maig.

A més, han indicat que es presentarà un recurs d'empara davant el Tribunal Constitucional i que no es descarta arribar fins al Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) per considerar que s'ha vulnerat el secret de les comunicacions i el dret fonamental a la presumpció d'innocència i, per tant, a tindre tutela judicial efectiva.

Aquest van ser alguns dels arguments que van al·legar ja davant el Tribunal Suprem, que els va rebutjar i va mantindre la condemna per malversació, suborn passiu i prevaricació administrativa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento