Ribó apunta per al pàrquing de Bruges un sistema de gestió públic
Ribó apunta per al pàrquing de Bruges un sistema de gestió públic EUROPA PRESS - Archivo

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha apuntat aquest divendres cap a un sistema de gestió públic com a model per a la posada en marxa i funcionament del pàrquing de la Plaça de Bruges, al costat del Mercat Central, encara que ha matisat que "no està decidit encara". Així, ha defés la possibilitat que per a aquest estacionament s'adopte un model similar al del situat en la Plaça de la Reina.

Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera després de participar en l'acte de presentació del Dia Mundial del Comerç Just, preguntat per l'inici, aquesta setmana, de les obres del pàrquing de Bruges-Mercat Central i pel model de gestió que es triarà per a aquesta instal·lació.

"Pensa en un sistema de gestió públic. No ho tenim definit encara però tenim en el cap que siga un sistema de gestió com el de la Plaça de la Reina. Anem en aquesta direcció però no està decidit encara", ha respost el primer edil.

Joan Ribó ha destacat que les obres estan ja en marxa, des de dimecres passat, i ha recordat que està previst, com arreplega "el plec de condicions", que aquests treballs es duguen a terme durant "cinc mesos i mig".

El responsable municipal ha exposat que "per tant, a final d'any eixes obres han d'estar acabades" i ha afirmat que, "efectivament", se'n va a parlar "del sistema de gestió". Les obres de l'aparcament de la Plaça de Bruges han començat amb l'inici de les operacions de senyalització de desviaments i altres actuacions similars.

Consulta aquí más noticias de València.