El Port de València rebrà enguany el IV Premi Conexus
El Port de València rebrà enguany el IV Premi Conexus PUERTO DE VALENCIA

A més, ha destacat que en l'actualitat està sent "la principal porta d'Espanya en les seues relacions comercials proporcionat connexions amb un miler de ports del món" i s'ha erigit com un dels principals referents europeus en gestió ambiental en l'àmbit portuari.

Així, les mesures de reducció de l'impacte ambiental implantades han aconseguit reduir un 17% en sis anys la petjada de carboni de les instal·lacions, mentre que el volum de tones manipulades ha augmentat un 14%.

Sobre este tema, el president de Conexus, Manuel Broseta, ha explicat que s'ha triat el Port de València per "ser un dels millors ambaixadors que té la Comunitat Valenciana a tot el món, reflex d'una professionalitat i gestió excel·lents durant dècades. El Port de Valéncia és la porta que uneix Orient i Occident".

La Fundació organitza el seu Premi en col·laboració amb Bankia, que distingeix a una personalitat, empresa o institució que haja promogut els interessos o la imatge de la Comunitat Valenciana en el territori nacional i internacional, en línia amb els objectius fundacionals de Conexus. En anys anteriors els premiats van ser Ford, el Grup IVI i el Grup Porcelanosa.

Consulta aquí más noticias de València.