Comunitat Valenciana

Fiscalia demana investigar com a violència de gènere el crim de l'avi a les mans del seu exgendre quan defenia a la néta

  • La Fiscalia Provincial de Castelló ha sol·licitat al Jutjat d'Instrucció número 4 que investiga la mort d'un home presumptament a les mans de l'exparella de la seua filla quan tractava de defendre la seua néta, a la qual suposadament havia obligat a despullar-se, que remeta la causa al Jutjat de Violència sobre la Dona, en considerar que es tracta d'un presumpte de violència de gènere.
Camí on va tindre lloc el crim
Camí on va tindre lloc el crim
EUROPA PRESS
Camí on va tindre lloc el crim

Segons considera el ministeri públic, la fi última de l'investigat era causar el "major dany possible" a l'exparella, qui es trobava en un centre d'acolliment, la qual cosa va determinar que aquest buscara noves víctimes en els seus familiars propers com a mitjà de provocar "el seu major patiment".

Els fets van succeir el passat 27 de març en un habitatge del Camí Morera del Grau de Castelló on el presumpte autor dels fets, de 46 anys, va matar el pare de 70 anys de la seua exparella i va ferir la filla d'aquest, de 22 anys, un dia després que la que havia sigut companya sentimental el denunciara per amenaces de mort.

L'home, que comptava amb antecedents per homicidi dolós en 1994, es troba a la presó provisional per ordre del jutge, que va decretar el seu ingrés en la presó com a presumpte autor dels delictes d'homicidi dolós, temptativa d'homicidi, detenció il·legal, lesions, amenaces i trencament de condemna.

El succés es va produir en el domicili del pare de l'excompanya sentimental, on suposadament el detingut va obligar la filla de la seua exparella a despullar-se després d'amenaçar-la amb un ganivet. Davant aquesta situació, l'avi de la xica es va abalançar sobre ell i es va iniciar un forcejament entre tots dos. Finalment, el detingut presumptament va matar el pare de la seua exparella amb un arma blanca i va ferir la filla d'ella en la mà.

L'exparella del detingut havia interposat un dia abans dels fets una denúncia contra ell davant la Policia Nacional, en la qual assenyalava que l'home l'havia amenaçat de mort. Després de la denúncia, es va establir un dispositiu de crida i cerca de l'home, així com la protecció de la dona en un lloc diferent al seu domicili.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento