Comunitat Valenciana

El Projecte Llançadora incorpora 10 noves iniciatives empresarials

  • L'acceleradora impulsada per Juan Roig suma ja 110 iniciatives desenvolupant-se en paral·lel.
  • La pròxima edició començarà al setembre i les propostes es podran presentar fins al 18 de juny.
Nous emprenedors
Nous emprenedors
LANZADERA
Nous emprenedors

Moda innovadora, una polsera intel·ligent que permet monitoritzar nadons o robots subaqüàtics són alguns dels 25 nous projectes emprenedors que l'acceleradora impulsada per Juan Roig, Llançadora, incorpora. Amb aquest sumen un total de 110 projectes desenvolupant-se en paral·lel en l'acceleradora, traslladant els seus aprenentatges als emprenedors i aportant-los capital per al desenvolupament de les empreses, ha informat en un comunicat.

Un total de 15 d'aquests projectes s'integren en el Programa Garatge, a través del qual els emprenedors comptaran amb fins a onze mesos d'incubació per a validar les necessitats que han detectat, implementar el seu model de negoci, desenvolupar el producte per a adaptar-lo als requeriments del mercat i generar les seues primeres vendes. Les startups amb perspectives de creixement que puguen requerir d'un suport més prolongat podran optar posteriorment al Programa Llançadora.

Per la seua banda, s'han incorporat 8 nous projectes al Programa Llançadora que, amb una durada de nou mesos, ofereix assessorament personalitzat perquè els emprenedors puguen transformar els seus projectes en realitats empresarials, el seu objectiu és que les empreses cresquen aconseguint nous usuaris i fidelitzen els que ja tenen.

El Programa Campus acull també a un nou projecte. Aquest programa està dirigit als estudiants procedents d'EDEM, l'Escola d'Empresaris que comparteix instal·lacions amb Llançadora, de manera que compten amb les ferramentes perquè passen de ser alumnes a empresaris.

Aquells estudiants del Grau en ADE per a Emprenedors, del Màster en Emprenedoria i Lideratge o del Grau en Enginyeria i Gestió Empresarial poden optar a Campus, desenvolupant les seues idees i convertint-les en projectes, durant un programa que es divideix en tres fases per a potenciar el seu creixement.

Així mateix, Llançadora acull un nou projecte a través del Programa Corporate, els acords que firma Llançadora amb grans corporacions per a impulsar iniciatives que promouen la innovació a través de les startups. En aquest cas, s'ha realitzat a través de la consultora immobiliària CBRE.

Préstecs participatius convertibles

En tots els programes els emprenedors poden accedir a finançament, a través d'un préstec participatiu convertible, ajustat a les necessitats dels emprenedors. Així mateix, se'ls mostren els fonaments d'un model de gestió contrastat, reben formació en àrees fonamentals i compten amb assessorament personalitzat. A més, tenen la possibilitat de contactar amb possibles inversors, participar en esdeveniments i col·laborar amb la resta d'emprenedors, així com amb alumnes i empresaris de Marina d'empreses.

L'acceleradora ofereix un sistema de captació continu, obrint finestres d'oportunitat durant tot l'any perquè els emprenedors puguen optar als seus programes. La pròxima edició començarà al setembre i els emprenedors que tinguen una idea per desenvolupar o un projecte en marxa que vullguen fer créixer poden enviar la seua proposta fins al 18 de juny.

Durant els seus cinc anys de marxa Llançadora ha donat suport a 193 projectes. Entre tots han aconseguit generar 420 llocs de treball directes, així com una inversió externa de més de 20 milions d'euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento