Comunitat Valenciana

Francisco Camps veu una "causa política" en el cas de la Fórmula 1

  • "Sempre han cregut que València ha de ser subsidiària de Catalunya i açò de l'F1 a ells els dolia", ha opinat.
  • Aquesta classe d'iniciatives han posat a València "en l'aparador" i la seua rendibilitat és "evident".
  • L'expresident ha declarat aquest divendres com a investigat per les presumptes irregularitats en l'esdeveniment.
Camps a l'arribada dels jutjats
Camps a l'arribada dels jutjats
EUROPA PRESS
Camps a l'arribada dels jutjats

L'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps ha sostingut aquest divendres que la causa en la qual està imputat i en la qual s'investiguen presumptes irregularitats en l'organització de la Fórmula 1 a València és una qüestió "purament política que sorgeix d'una denúncia de Compromís", un partit al qual ha titllat de catalanista, per la qual cosa considera que a aquesta formació "li dolia" que València "estiguera al nivell de Barcelona" amb un esdeveniment que "li podia fer mal a Catalunya i al seu Gran Premi".

Així ho ha manifestat Camps en atenció als mitjans abans de comparéixer com a investigat en el Jutjat d'Instrucció número dos de València en la causa en la qual s'investiguen presumptes irregularitats en la gestió de la F1.

L'expresident ha assegurat que anava a declarar amb tranquil·litat", com diu que sempre ha fet en els diferents càrrecs públics que ha ocupat, perquè "aquesta és una qüestió purament política", per la qual cosa va a estar "al servici de la Justícia" per a defendre els seus "plantejaments polítics" que segueixen "intactes".

Així, Camps ha insistit que aquesta és una causa "política" iniciada per Compromís que és "un partit catalanista que vol que a Barcelona hi haja F1 i no a València". "No volen que València estiga al nivell de Barcelona; sempre han cregut que València ha de ser subsidiària de Catalunya i açò de l'F1 a ells els dolia profundament", ha opinat.

La seua rendibilitat és "evident"

A més, ha criticat que tant Compromís com els seus socis de govern han continuat amb els grans esdeveniments, com la Volvo Ocean Race, i ha defés que aquesta classe d'iniciatives com l'F1 han posat a València "en l'aparador" i ha afegit que la seua rendibilitat és "evident".

"La F1, Fira València, el Palau de l'Òpera, tot allò que fera de València una ciutat amb capacitat de competir amb Barcelona és una cosa que Compromís ha intentat desmuntar i segueix fent-ho. Fa de València una ciutat impossible", ha sostingut.

Per açò, ha expressat el seu desig que l'any que vé governen "altres persones que realment creguen a la Comunitat i en el futur de la nostra terra". "Acuse Compromís i el PSPV, que està com a acusació popular, d'anar sempre contra els interessos de la Comunitat Valenciana", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento