Podem diu que els compromisos del Govern central "mai se substancien" i cal donar a Bonig "les gràcies per res"
Podem diu que els compromisos del Govern central "mai se substancien" i cal donar a Bonig "les gràcies per res" I. CABALLER/CORST VALENCIANES

En un comunicat, Estañ també ha lamentat que "una vegada més Ciutadans opta pel postureig en lloc de tindre un compromís" i hauria desitjat que Ciutadans s'haguera sumat a esmena plantejada conjuntament per Podem, Compromís i PSPV per a incloure 38 milions per al transport metropolità, "la qual cosa haguera suposat un suport decisiu per a traure-la endavant i aportar-li els recursos que requereix".

A més, ha indicat que "si a València hi ha postureig, la qual cosa fan Ciutadans i PP amb Alacant és directament vergonyós" perquè Podem ha plantejat que les subvencions al transport metropolità haurien de fer-se extensives també a altres ciutats com Alacant i han presentat esmenes en eixe sentit perquè "deixe de ser la gran oblidada d'aquests pressupostos".

No obstant açò, ha criticat que el PP i Ciutadans, que podrien haver acordat canvis amb el Govern, "han optat deixar Alacant fora dels PGE, fent que siga un any més uns pressupostos perduts per a aquesta província".

Consulta aquí más noticias de València.