Comunitat Valenciana

PSPV critica que PP i Cs "s'alegren de la gran estafa al poble valencià" amb el transport metropolità de València

  • El portaveu del PSPV en Les Corts, Manolo Mata, ha carregat contra la "alegria" que PP i Ciutadans (Cs) estan mostrant "davant la gran estafa que se li ha fet al poble valencià amb els 10 milions d'euros per al transport metropolità" i la promesa d'augmentar aquesta quantitat en el futur.
El síndic socialista, Manolo Mata
El síndic socialista, Manolo Mata
ARCHIVO
El síndic socialista, Manolo Mata

En declaracions als mitjans, Mata ha recordat com altres compromisos del Govern d'Espanya en els Pressupostos de 2017 han sigut "escurats" en els comptes d'enguany com els 70 milions per a la línia Terol-Sagunt dels quals finalment només apareixen 1,7 o els 81,9 milions projectats per Adif per a la província de València i dels quals només han "sobreviscut" en aquests comptes 34 milions.

"És intolerable que vullguen acabar amb el transport metropolità emparant-se en què ens van a donar 10 milions mentre els pressupostos consoliden al 100% les necessitats de Madrid, Barcelona i Canàries", ha criticat el portaveu dels socialistes en la Cambra valenciana.

Mata ha indicat que l'augment a futur promés pel Govern d'Espanya "no és tal" i que, a més, "està condicionat al fet que hi haja aportacions similars de la Generalitat i Ajuntaments", una cosa que no ocorre en la resta d'àrees metropolitanes.

El síndic ha indicat que és "molt trist veure a PP i Cs competint per mostrar qui està més content" i ha subratllat que, "per a acabar-ho d'arreglar, el Govern d'Espanya redueix la partida per al programa de subvencions al transport col·lectiu urbà passant dels 70 milions que tenia el Govern del PSOE als 51 actuals".

Per tant, "no són 10 milions més per al transport metropolità de València, cal descomptar el que deixaran de rebre els ajuntaments directament de l'ajuda ordinària", ha explicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento