Una jutge d'Alacant demana una fiança de 500.000 euros per injúries al youtuber que va dir 'cara anxova' a un repartidor
Una jutge d'Alacant demana una fiança de 500.000 euros per injúries al youtuber que va dir 'cara anxova' a un repartidor Europa Press - Archivo

Així consta en la interlocutòria de la jutgessa, de data 14 de març, en la qual assenyala que després de l'escrit d'acusació particular i sol·licitada l'obertura de juí oral, la llei estableix acordar-la llevat que hi haguera un supòsit de sobreseïment, circumstància que no es dóna en aquest cas.

D'aquesta manera, la jutgessa acorda que l'enjudiciament i decisió d'aquest cas correspon als Jutjats penals i acorda formar peça de responsabilitat civil en la qual es requereix a l'acusat i/o responsable civil perquè preste fiança bastant per a assegurar les responsabilitats pecuniàries que poden declarar-se i que fixa en 500.000 euros.

Aquesta fiança haurà de fer-se efectiva en el termini d'una audiència i s'acorda que en el cas de no fer-se, es procedisca l'embargament dels béns suficients per a cobrir eixes responsabilitats o si acreditara la seua insolvència.

El youtuber 'MrGranBomba' anirà a juí per injúries i calúmnies cap al repartidor que li va bufetejar després de dir-li 'cara d'anxova' durant la gravació d'un dels seus vídeos humorístics amb càmera oculta.

Fonts de l'entorn del jove youtuber han confirmat a Europa Press que s'ha interposat un recurs contra la interlocutòria d'obertura de juí i contra la fiança que se li demana i que és la que havia formulat la defensa del repartidor.

Es tracta d'una fiança per a cobrir una indemnització en concepte del perjuí ocasionat i que aglutinaria l'ús de la imatge, dany psicològic, el lucre i el dany moral, entre d'altres. El repartidor a més li reclama una multa d'uns 17.000 euros pels delictes d'injúries i calúmnies.

30 EUROS DE MULTA

En l'encreuament de denúncies entre els dos protagonistes del vídeo, l'Audiència d'Alacant ja va condemnar al juny de l'any passat el repartidor a pagar una multa de 30 euros per haver bufetejat el youtuber durant la broma de càmera oculta, encara que li va eximir de pagar una indemnització al denunciant.

Consulta aquí más noticias de Alacant.